Utforska lyxen i våra hotellrum – din perfekta oas för avkoppling!

Välkommen till vårt hotellrum!

Välkommen till vårt mysiga hotellrum! Vi är glada att du valt att bo hos oss och vi vill göra din vistelse så bekväm som möjligt. Här nedan kan du läsa om de olika bekvämligheterna vi erbjuder i våra rum.

Dubbelsäng

I våra hotellrum erbjuder vi sköna dubbelsängar där du kan koppla av och få en god natts sömn. Våra sängar är bekväma och inbjudande, perfekta för en avslappnad vistelse. Om du har några speciella önskemål gällande sängen är du välkommen att kontakta vår reception så ska vi göra vårt bästa för att tillmötesgå dina behov.

Rumsservice

Vår rumsservice finns tillgänglig för att göra din vistelse ännu mer bekväm. Om du känner för att unna dig något gott eller om du behöver något under din vistelse är det bara att ringa till vår reception så ordnar vi det åt dig. Vi har ett brett utbud av mat och dryck samt andra bekvämligheter som du kan beställa till ditt rum.

Tvättservice

Om du behöver tvätta kläder under din vistelse erbjuder vi tvättservice på hotellet. Du kan lämna in dina kläder i receptionen så tar vi hand om resten. På så sätt kan du resa lätt och fräscht utan att behöva oroa dig för smutstvätt. Kontakta vår personal för mer information om tvättservicen.

Sammanfattning

Vi hoppas att du kommer att trivas under din vistelse hos oss och att våra bekvämligheter kommer att göra din vistelse så behaglig som möjligt. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller önskemål så ska vi göra vårt bästa för att tillgodose dem. Ha en trevlig vistelse!